![]()
آخرین ارسال ها
|
| Plugin By Hamed |
| درخواستها، انتقادات و پیشنهادها | |||||||
|
|
|
تصمیمگیری در مورد کاربران غیرفعال
|
|
۱۲-۱۰-۱۳۸۸, ۱۱:۱۶ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تصمیمگیری در مورد کاربران غیرفعال
سلام،
با عرض پوزش خدمت همه کاربران محترم تالار، میخواستم از تیم مدیریت درخواست کنم که تهمیداتی رو برای کاربرانی که فقط برای دسترسی به اطلاعات تالار ثبتنام کرده و فعالیت خاصی انجام نمیدن در نظر بگیر تا این نوع ثبتنامها (فقط برای دسترسی به اطلاعات) کمتر و کمتر و فعالیت کاربران بیشتر و بیشتر بشه... ممنون... رواق منظر چشم من آشيانه توست
كرم نما و فرود آي كه خانه خانه توست... ميهمان من باشيد در وبلاگ يك مجتبي يا به تيم تجارت الكترونيك يك مجتبي بپيونديد!! |
|||
| تشکر شده توسط : DARYUSH , sahar |
|
آگهی
|
|
|
۱۲-۱۰-۱۳۸۸, ۱۱:۳۶ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: تصمیمگیری در مورد کاربران غیرفعال
به نظر من ایرادی نداره. خود منم عضو خیلی از انجمنها و تالارها هستم ولی توشون فعالیتی ندارم.
داریوشنامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندیها | فارسگیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان تصاویر |
|||
| تشکر شده توسط : mOjtABa , sahar |
|
۱۲-۱۰-۱۳۸۸, ۱۱:۴۷ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ببینیم نظر باقی تیم مدیریت (و اعضاي تالار) چیه...
رواق منظر چشم من آشيانه توست
كرم نما و فرود آي كه خانه خانه توست... ميهمان من باشيد در وبلاگ يك مجتبي يا به تيم تجارت الكترونيك يك مجتبي بپيونديد!! |
|||
| تشکر شده توسط : sahar |
|
۱۲-۱۱-۱۳۸۸, ۰۹:۳۱ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام.
خوب به نظر منم لازم نیست که همه هم بنویسن و هم بخونن! ایرادی نداره که بعضی ها فقط خواننده مطالب باشند. البته می تونید به اونها عنوان Reader Only رو بدین! بعضی از اعضای خیلی غیر فعال مثل "sahar" رو هم که نه می خونن و نه می نویسن آقای مدیر می تونن حذف کنن. ![]()
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست... |
|||
| تشکر شده توسط : mOjtABa |
|
۱۲-۱۱-۱۳۸۸, ۱۰:۳۰ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۲-۱۱-۱۳۸۸ ۰۹:۳۱ صبح)sahar نوشته شده توسط: بعضی از اعضای خیلی غیر فعال مثل "sahar" رو هم که نه می خونن و نه می نویسن آقای مدیر می تونن حذف کنن. چوبکاری نفرمائید!! اگر شما و تشکراتتون نباشه ما به چه امیدی بنویسیم؟ (اگر بشه اسمش رو نوشتن گذاشت!!) (۱۲-۱۱-۱۳۸۸ ۰۹:۳۱ صبح)sahar نوشته شده توسط: البته می تونید به اونها عنوان Reader Only رو بدین! این هم خوبه، میشه واسه کاربرانی که عضو هستن و در ماه کمتر 2 نوشته دارن عنوان "کاربر غیرفعال تالار" داده بشه، این خودش باعث میشه که اعضاء برای تغییر عنوانشون حداقل ماهی 2بار فعالیت داشته باشن!! رواق منظر چشم من آشيانه توست
|||
|
۱۲-۱۱-۱۳۸۸, ۱۲:۵۹ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال در ۱۲-۱۱-۱۳۸۸ ۰۱:۰۰ عصر توسط DARYUSH.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خب بذارید اول یه بررسی داشته باشیم
حالا با کدومش کار داریم؟
داریوشنامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندیها | فارسگیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان تصاویر |
|||
|
۱۲-۱۱-۱۳۸۸, ۰۳:۰۲ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نظر من همشون رو بندازید بیرون به جز گروه آخر که از همه فعالتره(7)!
![]()
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست... |
|||
|
۱۲-۱۱-۱۳۸۸, ۰۵:۱۹ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
میتونم معذرت بخوام ؟
(گریه! جیغ! فغان! آخرش هم جیغ بنفش!!!) رواق منظر چشم من آشيانه توست
|||
|
۱۲-۱۱-۱۳۸۸, ۰۵:۵۴ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
چند نکته عرض کنم:
فعلا دیگه هیچ چی داریوشنامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندیها | فارسگیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان تصاویر |
|||
|
۱۲-۱۱-۱۳۸۸, ۰۸:۱۷ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
والا منم موافقم.به نظر من برای اون دسته لز کاربرانی که میانو می خونند و میرن میشه فکرایی کرد.
پیشنهاد: این پیشنهاد برای همه افراد می تونه صادق باشه. ماشالله خود داریوش خان دستی در همه کارها داره و مدیر کل هم که هست ![]() آقا لپ کلوم برای ارسال مطالب و بازدید و فعالیت جایزه تعیین کنید.(منظور تشویق کنید.)حالا جایزه چیه؟هر چی که کرمتونه.مثل اکانت ساکس و دامنه و هاست و کتاب های الکترونیکی نایاب و ... یا هر چی دیگه.البته یه چی دیگه هم بگماااااا.تبلیغات فراموش نشه(هر چند شاید این اولین استراتژی برای این تالار بوده.) هال کردین تهمیداتو(یا همون تمهیدات ![]() )
|
|||
| تشکر شده توسط : sahar , DARYUSH , mOjtABa |
|
« جدید ترین | قدیمی ترین »
|