کاربر گرامی درود. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. ثبت نام تنها یک دقیقه وقت شما را خواهد گرفت. مرورگرهای تایید شده : فایرفاکس، کروم, اپرا و سافاری

اکنون : ۶-۱۷-۱۳۸۹, ۰۳:۳۴ صبح درود، کاربر مهمان (ورودثبت نام)
[-]
آخرین ارسال ها
افزونه "سایت در دست تعمیر است" برای وردپرسی‌ها
آغازگر:mOjtABa آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:3 سیستم‌های مدیریت محتوا بازدید:280 زمان:۵-۲۶-۱۳۸۹
این است مهندس!!
آغازگر:mOjtABa آخرین ارسال از:DARYUSH پاسخ ها:2 طنز و سرگرمی بازدید:249 زمان:۵-۲۵-۱۳۸۹
لپ تاپ بدون مانیتور
آغازگر:sahar آخرین ارسال از:sahar پاسخ ها:2 لپ تاپ بازدید:855 زمان:۲-۳۰-۱۳۸۹
معرفی جدیدترین گوشی HTC با نام HTC HD MiniManiya
آغازگر:mOjtABa آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:6 گوشی‌ها بازدید:1458 زمان:۲-۱-۱۳۸۹
معرفی
آغازگر:free آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:1 معرفی کاربران بازدید:473 زمان:۱-۲۵-۱۳۸۹
استفاده از فارس گیگ
آغازگر:free آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:1 طراحی وب بازدید:499 زمان:۱-۲۵-۱۳۸۹
برای اولین بار در ایران :سرویس SMS تحلیل ،شماره 10004040
آغازگر:khaneheghtesad آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:1 فارکس بازدید:476 زمان:۱-۲۵-۱۳۸۹
آنالیز و تحلیل های هفتگی خانه اقتصاد
آغازگر:khaneheghtesad آخرین ارسال از:khaneheghtesad پاسخ ها:0 فارکس بازدید:419 زمان:۱-۲۴-۱۳۸۹
فارس‌گیگ، ارائه‌ی هاست رایگان
آغازگر:DARYUSH آخرین ارسال از:base_313 پاسخ ها:1 وبسایت‌های ارائه دهنده خدمات مفید بازدید:529 زمان:۱-۱۷-۱۳۸۹
رونمایی از پردازنده 12 هسته‌ای AMD
آغازگر:mOjtABa آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:16 سی‌پی یو بازدید:1777 زمان:۱-۱۶-۱۳۸۹
Plugin By Hamed

تـبـلـیـغـات  
HafezHost.com

موتور جست‌وجوي اينترنتي ايراني ايجاد مي‌شود

اخبار آی‌تی  
کاربران حاضر در این تالار 1 کاربر حاضر در تاپیک: (0 عضو, و 1 مهمان).

آغاز کننده safaey
ارسال‌ها 16
بازديدها 1271
TopicStats by MyBBIran.com

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 19 رای - 3.21 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:

۱۲-۸-۱۳۸۸, ۱۰:۱۵ عصر
ارسال: #1
سلام.
خبر ایجاد موتور جستجوی صد در صد ایرانی خبری جالبیه.اما به نظر من کار جالبی هم می تونه باشه.البته یه چیزی این وسط هست اونم اینکه:فک نمی کنم سایت های فیلتر شده در لیست جستجو بیاد.صداقت فکر نمی کنم رعایت بشه.حالا از اینا بگذریم.انشالله که یه موتور قوی ایجاد بشه و ما نیز استفاده نماییم.
سوال:بیایم یه اسم برای این موتور جستجو بزاریم.نظر شما در مورد این اسم چیه؟Big Grin
[تصویر: taghipur-1.gif]

اینم متن خبر:
به گفته وزير ارتباطات: بر اساس برنامه پیشنهادی دولت به مجلس، تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور می‌بایست 100 درصد خدمات بین دستگاه‌ها به صورت الکترونیکی انجام شود.
رضا تقی‌پور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، در مراسم پانزدهمین اختتامیه اجلاس انجمن کامپیوتر ایران، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: یکی محورهای اصلی مورد توجه قرار گرفته در لایحه برنامه پنجم، ایجاد دولت الکترونیکی است.

وی افزود: بر همین اساس و علاوه بر الکترویکی شدن تمام خدمات بین دستگاه‌ها، پیش‌بینی شده است تا پایان برنامه، 70 درصد خدمات دولت به مردم نیز به صورت الکترونیکی به متقاضیان ارایه شود.
وی با بیان این مطلب که حوزه سلامت و رفاه یکی دیگر از محورهای مورد توجه تصمیم‌گیران بوده است، خاطرنشان کرد: بر این اساس پیش‌بینی شده است نزدیک به 100 درصد مردم از کارت سلامت الکترونیکی بهره‌مند شوند.

رضا تقی‌پور استفاده از فناوری اطلاعات را اصلی‌ترین راه حل برای مشکلات مدیریت شهری، حفاظت از محیط زیست و تحقق صرفه‌جویی در هزینه‌ها و زمان دانست، و تصریح کرد: الکترونیکی شدن 80 درصد از پرداخت‌ها در سیستم بانکی، یکی دیگر از اهداف مشخص شده در لایحه برنامه پنجم توسعه است.
وی ادامه داد: در صورت تحقق این شاخص، مراجعه به بانک‌ها به یک پنجم کاهش می‌یابد که براساس برآوردها، سهم این کاربرد در سبد ترافیکی شهرها، عدد بسیار بزرگی می‌باشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این مطلب که علیرغم منابع عظیم فرهنگی و سهم بسیار زیاد ایران در ایجاد تمدن‌ها و توسعه کشورها، در حوزه فرهنگ در دنیای مجازی، جایگاهی در شان ملت ایران نداریم، گفت: بر همین اساس یک محور اصلی تحت این موضوع در برنامه پنجم توسعه تعریف شد که ایجاد یک موتور جست‌وجوی بومی یکی از زیر پروژه‌های این محور است.

وی تأکید کرد: نقش بالای فناوری اطلاعات در تولید ناخالص بسیاری از کشورها بیانگر بااهمیت بودن این حوزه است به طوری که امروزه این فناوری از یک فناوری لوکس به یک ضرورت در سبد خانوارها جا گرفته است.
وی با بیان این مطلب که هدف اصلی فناوری اطلاعات، مدیریت و تأمین دانش اطلاعات لازم برای اداره امور است خاطر نشان کرد: باید نقش این فناوری و اهداف عملیاتی آن تعریف و برای مدیران و تصمیم‌گیران کشور روشن شود.

رضا تقی پور هزینه در حوزه IT را یک سرمایه‌گذاری دانست و اظهار داشت: بر همین اساس در دور جدید سعی کردیم این فرهنگ را هم در برنامه‌ریزی و هم در ارایه عملکرد تغییر داده و به جای ارایه آمار هزینه‌ها، عملکرد و دستاوردهای بدست آمده از طریق این حوزه را عرضه کنیم.
وی افزود: برای دستیابی به اهداف تعریف شده، ساز و کار اجرایی نیز مشخص گردید که در نخستین گام، کارگروه مدیریت فناوری اطلاعات در دولت شکل گرفته است.

وی با بیان این مطلب که تاکنون 18 کمیته در امور مختلف در این کارگروه پیش‌بینی شده تصریح کرد: این کارگروه موجب می‌شود چرخه تصمیم‌گیری دولت در این حوزه بسیار کوتاه شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همچنین دولت دیدگاه خوبی در خصوص بحث کار از راه دور دارد و در این زمینه پیشنهادهایی در لایحه برنامه پنجم توسعه مطرح شده است.
پیدا کردن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط :  mOjtABa , DARYUSH , sahar
آگهی
محل درج تبلیغات شما، به مدیر تالار پیام خصوصی بزنید
۱۲-۸-۱۳۸۸, ۱۰:۳۷ عصر
ارسال: #2
RE: موتور جست‌وجوي اينترنتي ايراني ايجاد مي‌شود
نقل قول :سوال:بیایم یه اسم برای این موتور جستجو بزاریم.نظر شما در مورد این اسم چیه؟Big Grin

اگه بخوایم یه اسم مسخره واسه‌اش پیدا کنیم که خیلی راحته!! یه عالمه اسم عتیقه و عجیب و غریب و خنده‌دار میشه واسش پیدا کرد! ولی یه اسم با معنا بخوای یه جورایی خیلی سخت میشه!!

به نظر من "تیز گشت" به معنای "آنکه به زودی می گردد، تند رونده، به شتاب گذرنده" به امید اینکه سرعتش بالا باشه!! TongueBig Grin یعنی میشه؟HuhHuhDodgy

رواق منظر چشم من آشيانه توست
كرم نما و فرود آي كه خانه خانه توست...

ميهمان من باشيد در وبلاگ يك مجتبي
يا
به تيم تجارت الكترونيك يك مجتبي بپيونديد!!

مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲-۸-۱۳۸۸, ۱۰:۴۷ عصر
ارسال: #3
سلام
همون که مرورگر ایرانی تیزبال و مسنجر ایرانی و عروسک های ایرانی (ساخت چین) دارا و سارا و چادر ملی (مجددا ساخت چین) برامون ساختن بسه برامون.
اینترنت هم که داره کم کم اینترانت میشه. جی-میل و سرویس های دیگه دارن کم کم بسته می شن. سرعت اینترنت داره به حد چندبیت درثانیه (دقت کنید چند بیت در ثانیه) می رسه. اکثر سایتها غیرقابل دسترسی شدن. اونقدر سخت گیری می شه که شما حتی توی گوگل و یاهو و سایت های جست و جوی دیگه مثلا دنبال یه کلمه می گردید (مثل خاکستر, یا اکسیژن و امثالهم) نتیجه فیلوتر میشه. حتی گاهی سایت هایی از دسترس خارج و یا اشتباها فیل.تر میشن....
حالا این موتور جست و جوی کاملا ایرانی می خواد برامون دنبال چی بگرده؟ جوابشو می دونید؟

داریوش‌نامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندی‌ها | فارس‌گیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان ‌تصاویر
تشکر شده توسط :  mOjtABa , sahar
۱۲-۸-۱۳۸۸, ۱۰:۵۹ عصر
ارسال: #4
نقل قول :حالا این موتور جست و جوی کاملا ایرانی می خواد برامون دنبال چی بگرده؟ جوابشو می دونید؟

آره :
1-نخود سیاه!!
2- چگونگه فیلوتور ( Big Grin ) شویم!!
3- چگونه دوستانمان را فلوتور ( Big Grin ) کنیم!!
4- فیلوتورینگ ملی
5- پروژه حق مسلم 2، فیلوتورینگ همگانی حق مسلم ماست!!
6- بازم بسازم؟

يا

۱۲-۸-۱۳۸۸, ۱۱:۰۴ عصر
ارسال: #5
سلام
(۱۲-۸-۱۳۸۸ ۱۰:۴۷ عصر)DARYUSH نوشته شده توسط:  همون که مرورگر ایرانی تیزبال و مسنجر ایرانی و عروسک های ایرانی (ساخت چین) دارا و سارا و چادر ملی (مجددا ساخت چین) برامون ساختن بسه برامون.
حالا چرا اینقدر ناامیدین؟! این دفعه شاید علم پیشرفت کرده باشه و یه موتور جستجوی کاملا ایرانی که ژاپنیه اصله برامون ساختن! TongueTongue

(۱۲-۸-۱۳۸۸ ۱۰:۴۷ عصر)DARYUSH نوشته شده توسط:  حالا این موتور جست و جوی کاملا ایرانی می خواد برامون دنبال چی بگرده؟ جوابشو می دونید؟
آره! می خواد دنبال اون چیزایی بگرده که خارجی ها به خاطر تحریم برامون فیل.تر کردن! چون خیالش راحته که اجازه دسترسی نداریم!

بنابراین توصیه می کنم زیاد حرص نخوریدTongue

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
تشکر شده توسط :  mOjtABa , DARYUSH
۱۲-۸-۱۳۸۸, ۱۱:۱۷ عصر
ارسال: #6
Tongue RE: موتور جست‌وجوي اينترنتي ايراني ايجاد مي‌شود
نقل قول :این دفعه شاید علم پیشرفت کرده باشه و یه موتور جستجوی کاملا ایرانی که ژاپنیه اصله برامون ساختن!

من که حرص نمی خورم ولی اینو خیلی خوب اومدین. Big Grin
کلی خندیدم
------------------
نقل قول :- چگونگه فیلوتور ( Big Grin ) شویم!!
3- چگونه دوستانمان را فلوتور ( Big Grin ) کنیم!!
4- فیلوتورینگ ملی
5- پروژه حق مسلم 2، فیلوتورینگ همگانی حق مسلم ماست

فیلوتر=فیل+و+تر .. نه فیلوتور یا فلوتور Tongue

داریوش‌نامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندی‌ها | فارس‌گیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان ‌تصاویر
۱۲-۸-۱۳۸۸, ۱۱:۲۷ عصر
ارسال: #7
(۱۲-۸-۱۳۸۸ ۱۱:۱۷ عصر)DARYUSH نوشته شده توسط:  فیلوتر=فیل+و+تر .. نه فیلوتور یا فلوتور Tongue

کلاً خواستم از کلمات جدید استفاده کرده باشم! اشکالی داره؟ ابداع کلمات کردیم، به تریپمان زدید! ممنونیم از بذل توجهتان!

يا

تشکر شده توسط :  sahar
۱۲-۹-۱۳۸۸, ۰۹:۲۱ عصر
ارسال: #8
(۱۲-۸-۱۳۸۸ ۱۰:۴۷ عصر)DARYUSH نوشته شده توسط:  اونقدر سخت گیری می شه که شما حتی توی گوگل و یاهو و سایت های جست و جوی دیگه مثلا دنبال یه کلمه می گردید (مثل خاکستر, یا اکسیژن و امثالهم) نتیجه فیلوتر میشه. حتی گاهی سایت هایی از دسترس خارج و یا اشتباها فیل.تر میشن....
حالا این موتور جست و جوی کاملا ایرانی می خواد برامون دنبال چی بگرده؟ جوابشو می دونید؟

دقیقا این همون چیزیه که منظور من بود.در ضمن اون کلام سرکار sahar بسیار جالب بود.منم وقتی دقت کردم کمی این طوری(Big Grin) شدم.Big Grin
اوه داریوش خان یعنی اگه اینترنت اینترانت بشه دیگه...(خدا به خیر کنه.)
تشکر شده توسط :  DARYUSH , sahar
۱۲-۱۰-۱۳۸۸, ۰۷:۲۸ عصر
ارسال: #9
سلام
خیلی خوبه ، آخه ما حتما می تونیم به اندازه ی گوگل رشد کنیم ، اصلا چه دلیلی داره مردم دنیا از گوگل استفاده کنن بیان از موتور جستجوی ملی ما استفاده کنن. تازه می تونیم یه کاره خوب هم انجام بدیم و اون اینه که هرکی گوگل رو می خواد باز کنه به جای دیدن ' کاربر گرامی دسترسی به این سایت امکان پدیر نمی باشد ' با عبارت ' کاربر گرامی شما می توانید به جای استفاده از سرویس های این سایت از پیک موتوری ملی استفاده کنید ' Big Grin
تشکر شده توسط :  DARYUSH , mOjtABa , sahar
۱۲-۱۰-۱۳۸۸, ۱۰:۱۵ عصر
ارسال: #10
Tongue RE: موتور جست‌وجوي اينترنتي ايراني ايجاد مي‌شود
البته اگه این موتور جست و جوی ملی، بتونه مثل "ولفرام" اطلاعات بده حرف نداره Tongue

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش به تالار :