کاربر گرامی درود. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید. ثبت نام تنها یک دقیقه وقت شما را خواهد گرفت. مرورگرهای تایید شده : فایرفاکس، کروم, اپرا و سافاری

اکنون : ۶-۱۴-۱۳۸۹, ۰۵:۲۳ صبح درود، کاربر مهمان (ورودثبت نام)
[-]
آخرین ارسال ها
افزونه "سایت در دست تعمیر است" برای وردپرسی‌ها
آغازگر:mOjtABa آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:3 سیستم‌های مدیریت محتوا بازدید:235 زمان:۵-۲۶-۱۳۸۹
این است مهندس!!
آغازگر:mOjtABa آخرین ارسال از:DARYUSH پاسخ ها:2 طنز و سرگرمی بازدید:242 زمان:۵-۲۵-۱۳۸۹
لپ تاپ بدون مانیتور
آغازگر:sahar آخرین ارسال از:sahar پاسخ ها:2 لپ تاپ بازدید:850 زمان:۲-۳۰-۱۳۸۹
معرفی جدیدترین گوشی HTC با نام HTC HD MiniManiya
آغازگر:mOjtABa آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:6 گوشی‌ها بازدید:1451 زمان:۲-۱-۱۳۸۹
معرفی
آغازگر:free آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:1 معرفی کاربران بازدید:468 زمان:۱-۲۵-۱۳۸۹
استفاده از فارس گیگ
آغازگر:free آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:1 طراحی وب بازدید:489 زمان:۱-۲۵-۱۳۸۹
برای اولین بار در ایران :سرویس SMS تحلیل ،شماره 10004040
آغازگر:khaneheghtesad آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:1 فارکس بازدید:468 زمان:۱-۲۵-۱۳۸۹
آنالیز و تحلیل های هفتگی خانه اقتصاد
آغازگر:khaneheghtesad آخرین ارسال از:khaneheghtesad پاسخ ها:0 فارکس بازدید:412 زمان:۱-۲۴-۱۳۸۹
فارس‌گیگ، ارائه‌ی هاست رایگان
آغازگر:DARYUSH آخرین ارسال از:base_313 پاسخ ها:1 وبسایت‌های ارائه دهنده خدمات مفید بازدید:526 زمان:۱-۱۷-۱۳۸۹
رونمایی از پردازنده 12 هسته‌ای AMD
آغازگر:mOjtABa آخرین ارسال از:mOjtABa پاسخ ها:16 سی‌پی یو بازدید:1764 زمان:۱-۱۶-۱۳۸۹
Plugin By Hamed

تـبـلـیـغـات  
HafezHost.com

راهنمای خرید لپ‌تاپ

لپ تاپ  
کاربران حاضر در این تالار 1 کاربر حاضر در تاپیک: (0 عضو, و 1 مهمان).

آغاز کننده DARYUSH
ارسال‌ها 24
بازديدها 2882
TopicStats by MyBBIran.com

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 33 رای - 3.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:

راهنمای خرید لپ‌تاپ
۱۱-۲۸-۱۳۸۸, ۰۳:۱۹ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال در ۱۱-۲۸-۱۳۸۸ ۰۳:۲۱ صبح توسط DARYUSH.)
ارسال: #1
Star راهنمای خرید لپ‌تاپ
[تصویر: advent-k200-laptops.jpg]

لپ‌تاپ‌ها (كامپيوترهاي قابل حمل) به دليل افزايش توانايي‌ها و نيز قابليت جابجايي روز به روز در بين مردم محبوبيت بيشتري پيدا مي‌كنند. اين راهنما شما را در يافتن بهترين Laptop متناسب با نيازتان ياری می‌كند.
اين راهنما از ده قسمت تشكيل شده‌است كه در صورت نياز به راهنمايي بيشتر در هر كدام از قسمت‌ها می‌‌توانيد با ما تماس بگيريد تا راهنمايي‌هاي بيشتری نشان دهيم.

هدف شما چیست؟
چنانچه فقط جوگیر شدید یا تحت تأثیر چشم و هم‌چشمی قرار گرفته‌ید، مطمئنا بازنده‌ای بیش نیستید. لپ‌تاپ را زمانی بخرید که واقعا نیاز دارید. من همیشه به افرادی که قصد خرید دارند اعلام می‌کنم که با پول پایین‌ترین مدل لپ‌تاپ می توانند بهترین کامپیوتر رومیزی را خریداری کنند. لپ تاپ‌ها به‌سادگی بروز نمی‌شوند و لوازم جانبی آنها کمیاب و گران است. مشتری اول و آخر لپ‌تاپ شما، خود شمایید و بس.

اندازه و وزن
مطمئناً اندازه و وزن يك كامپيوتر همراه مهمترين موضوع در انتخاب يك Laptop مي‌باشد. تعداد زيادي Laptop بسيار كوچك و سبك وجود دارند. اما بخش‌هايي از رايانه (مانند درايوهاي نوري) نيز فداي اندازه می‌شوند. Laptop هايي كه به جاي كامپيوتر روميزی استفاده مي‌ شوند (به‌اصطلاح Desktop replacements ) داراي همان قدرت كامپيوترهاي روميزی هستند. اما مطمئناً جابجايي اين سيستم‌ها به علت بزرگ و سنگين بودن مشكل‌آفرين است. هنگاميكه قصد انتخاب يك Laptop را داريد، به اين نكته به خوبي توجه كنيد كه امكانات و لوازم جانبي براي شما مهمتر است يا حجم و اندازه دستگاه. هر چند در حال حاضر و با استفاده از تكنولوژی‌های روز محصول اينتل شما می‌‌توانيد در يك Laptop هر دو گزينه را در اختيار داشته باشيد. پيشنهاد ما به شما اينست كه در صورت توان حتماً از Laptop هاي داراي تكنولوژي Centrino و یابالاتر استفاده نمائيد. در قسمت‌های بعد باز هم به توضيح مزيت‌هاي اين تكنولوژي می‌پردازيم.

پردازشگر( CPU )
سرعت Cpu هاي Laptop همواره با اندكي فاصله به دنبال سرعت كامپيوترهای روميزي حركت مي‌كند. اما با اين قابليت كه توان استفاده بهينه از انرژی را دارند. انتخاب سرعت CPU، بسته به هدف شما از خريد Laptop دارد.
اگر قصد شما از خريد يك Laptop استفاده از اينترنت، دريافت نامه‌های الكترونيكی( E-Mail )، استفاده از يك واژه‌پرداز و حتي تماشاي يك فيلم DVD باشد، استفاده از يك CPU با سرعت 800مگاهرتز و يا اندكي بيشتر نياز شما را رفع خواهد نمود. ولي اگر قصد جايگزيني آن را به عنوان كامپيوترتان داريد، سرعت‌ها و گونه‌های بالاتر نیاز خواهید داشت.

حافظه( RAM )
حافظه قابل نصب در سيستم‌هاي قابل حمل( Laptop ) به طور كلي كمتر از سيستم‌هاي روميزي است. هنگام خريد يك Laptop حتماً در مورد حداكثر RAM پشتيباني شده در دستگاه اطلاعات لازم را از فروشنده دريافت كنيد.
در ضمن بد نيست ببينيد كه آيا خودتان هم مي‌توانيد RAM دستگاه را افزايش دهيد، يا حتماً بايد توسط آن شركت و متخصصينش انجام شود.

نمايشگر( Display )
هنگامي كه قصد خريد يك Laptop را داريد به قدرت تفكيك‌پذيري( Resolution ) صفحه نگاه كنيد. معمولاً صفحه‌نمايش بزرگتر ترجيح داده مي‌شود. اما بعضي از صفحه نمايش‌هاي بزرگ كه داراي Resolution بالاتري نيز هستند، خواندن متن را دشوار مي‌كنند. در ضمن اندازه صفحه نمايش رابطه مستقيمي با اندازه Laptop خواهد داشت. سيستم‌هاي جديد با مونيتور 17 اينچ نياز به دقت بيشتر در نگهداري خواهند داشت. علاوه بر اينكه جابجايي آنها نيز مشكل‌تر خواهد بود. صفحه‌نمایش‌های بزرگ (بالاتر از 15.6 اینچ) جهت کارهای تصویری و طراحی مناسبند و در حالت عادی محدوده ی 13 تا 15.6 اینچ انتخاب خوبی است. به یاد داشته باشید که مانیتور بزرگ‌تر مصرف برق بیشتری خواهد داشت.

درايو‌ها
اندازه Hard Drive يك موضوع مهم تلقي مي‌شود. اما انتخاب يك درايو نوري نيز به همان اندازه مهم است. يكي از قابليت‌هاي مهم Laptop هاي موجود قابليت استفاده به عنوان يك پخش‌كننده DVD قابل حمل است. بوسيله يك درايو DVD -ROM و يا يك درايو DVD-RW هر شخصي مي‌تواند يك فيلم DVD را به مثابه يك تئاتر كوچك بر روي سيستمش تماشا كند.
تعداد زيادي از سيستم‌هايي كه تحت عنوان Ultraportable شناخته مي‌شوند، قابليت استفاده از يك درايو نوري داخلي را ندارند. كه اين عمل به خاطر كاهش وزن و اندازه دستگاه صورت گرفته است.

شبكه
توانايي اتصال به شبكه نيز يكي از خصوصيت‌هايي است كه هنگام خريد يك Laptop بايد مد نظر داشته باشيد. به دنبال سيستم‌هاي بگرديد كه حداقل دارای يك مودم 56 Kbps و يك اترنت (Ethernet ) سريع باشند. اين‌ها به شما اجازه مي‌دهند تا با اكثر سيستم‌ها اتصال برقرار كنيد و به تبادل اطلاعات بپردازيد.
اگر نياز به بيشترين بازده از شبكه را داريد، مي‌توانيد به دنبال Laptop هايي با مشخصه (802.11b+g wireless adapter ) باشيد. با انتخاب سيستم‌های دارای اين گزينه به راحتی و بدون نياز به سيم قابليت اتصال و تبادل اطلاعات را خواهيد داشت.

طول عمر باتری
به نظر شما سيستمي كه با هر بار شارژ كردن فقط 30 دقيقه مي‌تواند كار كند چطور است؟ طول عمر باتری نيز به نياز شما بستگي دارد. ولي به دنبال سيستم‌هايي بگرديد كه حداقل 2 ساعت بدون نياز به شارژ مي‌توانند كار كنند. در صورت نياز بيشتر مي‌توانيد به دنبال Laptop هایی باشيد كه امكان استفاده از باتری جانبی را براي شما فراهم می‌‌كنند.

ولي يك‌راه ديگر...
باز هم استفاده از تكنولوژي جديد اينتل موسوم به Centrino . اين تكنولوژي به دليل مصرف كم باطري قابليت استفاده تا 6 ساعت را براي شما فراهم ميی‌كند. پردازنده‌های سری P و SP اینتل نیز توان مصرفی بسیار پایینی دارند.

جریان هوا و سیستم خنک کنندگی داخل لپ‌تاپ
حتما درمورد مدل و مارکی که خریداری خواهید کرد مطالعه و تحقیق کنید. ببینید سیستم خنک کننده‌ی پردازشگر و قطعات داخلی و معماری محفظه‌ی قطعات چگونه است. چنانچه جریان هوا بسادگی و بخوبی نتواند پردازنده و قطعات داخلی را خنک کند، خریدن آن لپ‌تاپ یک دیوانگی محض است.

مشاوران و متخصصان و آگاهان
هیچکس از مشاوره زیان ندیده، شما هم زیان‌کار نخواهید بود. به حرف مردم و افراد عادی تکیه نکنید و دلایل خوبی و بدی را از زبان متخصصان و بصورت مستدل بشنوید. چنین جملاتی "می‌گویند زود خراب می‌شود" یا "می‌گویند این مدل تقلبی زیاد دارد" و ... صحبتهای مستدلی نیست و به آن‌ها تکیه نکنید.

گارانتی
و آخرين مورد (نه كم ‌اهميترين مورد) نوع و طول مدت گارانتي سيستم خريداري شده است. Laptop ها ممكن است بيشتر از سيستم‌هاي روميزی دچار مشكل شوند و اين مورد نيز به خاطر قابليت جابجایی آن‌ها است. هنگام خريد يك سيستم مطمئن باشيد كه حداقل از 1 سال گارانتي بهره‌مند می‌شويد. اگر قصد استفاده زياد و يا ناشيانه از Laptop را داريد سيستم‌هايي با 3 سال پشتيباني (با وجود قيمت بالاتر) انتخاب بهتري براي شما محسوب می‌شود.
سيستم‌هايي كه توسط شخص ثالث (فروشنده) گارانتي می‌‌شود، انتخاب خوبي نيست مگر اينكه به نمايندگي از شركت سازنده دستگاه باشد.

[تصویر: laptop_security.jpg]

منبع (با کمی ویرایش و افزودن) : آموزش کامپیوتر

داریوش‌نامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندی‌ها | فارس‌گیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان ‌تصاویر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط :  sahar , mOjtABa
آگهی
محل درج تبلیغات شما، به مدیر تالار پیام خصوصی بزنید
۱۱-۲۸-۱۳۸۸, ۱۱:۴۳ صبح
ارسال: #2
RE: راهنمای خرید لپ‌تاپ
سلام.
از اونجا که این روزا خرید و استفاده از لپ تاپ رو به افزایشه نوشته شما خیلی کاربردی و مفیده.اما یه ویژگی(البته غیر فنی!) رو جا انداختین که من با اجازتون اینجا می نویسم:

یادتون باشه شما می خواین لپ تاپتون رو به عنوان یه وسیله قابل حمل و نقل با خودتون به جاهای مختلف ببرید پس یادتون باشه با توجه به تنوع رنگها و ظاهر لپ تاپهای موجود، حتما موردی رو انتخاب کنید که بعد از همه ویژگیها، از ظاهر مورد علاقه تون هم برخوردار باشه.البته نکات دیگه ای هم وجود داره، مثلا لپ تاپ هایی که رنگشون مات باشه جای انگشت روشون نمی مونه و از لکه شدن در امانند اما اونهایی که جلا دارند و براقند اگرچه زیباترند ولی زودتر از اثر انگشت تاثیر می پذیرند.

موفق باشید.
در مورد جریان هوا و خنک کنندگی سیستم یه سوال داشتم:

نظر شما در مورد صفحات مخصوص زیر لپ تاپ که دارای فن خنک کننده هستند(cool pad) چیه؟ و در صورت مفید بودن، یه نمونه خوبش چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
پیدا کردن تمامی ارسال های این کاربر
تشکر شده توسط :  mOjtABa , DARYUSH
۱۱-۲۸-۱۳۸۸, ۰۲:۰۶ عصر
ارسال: #3
در مورد استفاده از کول پد (CoolPad) اینو مد نظر داشته باشین که خود این دستگاه چون از USB سیستم استفاده میکنه و این مصرف برای کار انداختی (حداقل 2تا) Fanهای اون هست، و با توجه به اینکه Fanها موتور دارن، توان مصرفی بالایی داره و امکان صدمه زدن به USB دستگاه تون رو بالا میبرده...

رواق منظر چشم من آشيانه توست
كرم نما و فرود آي كه خانه خانه توست...

ميهمان من باشيد در وبلاگ يك مجتبي
يا
به تيم تجارت الكترونيك يك مجتبي بپيونديد!!

تشکر شده توسط :  sahar , DARYUSH
۱۱-۲۸-۱۳۸۸, ۰۹:۴۲ عصر
ارسال: #4
سلام.
خیلی جالب بود.خصوصا مورد هدف از انتخاب.من همیشه به کسایی که ازم سوال می کنند برای انتخاب PC یا لپ تاپ همیشه اول هدف براشون شرح میدم.(ایول به من)Big Grin
یه سوال؟
در کل کدوم مارک لپ تاپ ها کارای بهتری دارند؟یا این طوری بگم:شما چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟
تشکر شده توسط :  DARYUSH
۱۱-۲۸-۱۳۸۸, ۱۰:۱۳ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال در ۱۱-۲۹-۱۳۸۸ ۱۲:۴۷ عصر توسط DARYUSH.)
ارسال: #5
مارک‌های خوب زیاد داریم. ولی از نظر شخصی مارک‌های زیر با توجه به مشخصات و ویژگی‌ها (بدون اولویت بندی) مد نظر من هستن:
دل - آی‌بی‌ام/لنوو - توشیبا - اچ‌پی
از هرکدوم مدل‌هایی می شناسم که خیلی خوبند.

داریوش‌نامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندی‌ها | فارس‌گیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان ‌تصاویر
تشکر شده توسط :  sahar , mOjtABa
۱۱-۲۸-۱۳۸۸, ۱۰:۲۲ عصر
ارسال: #6
من هم با آی-بی-ام/لنوو، توشیبا و اچ-پی موافقم، ولی بهتون سری "جی" لپ تاپ های ام-اس-آی رو هم (که خیلی ها به اشتباه اون رو ام-سی-آی یا اِمسی! صدا می کنن) که از لحاظ سی-پی-یو، رم و گرافیک واقعاً بالا هستن و مصرف باطری اون ها بهینه شده هست!.

ولی فعلاً اچ-پی رو با سری DV6-2020 به همه اینا ترجیح میدم!
تکنولوژی سی-پی-یو Core i7
رم حداقل 6G
هارد دیسک 1T
گرافیک 1.5G و قابلیت ارتقاء از طریق رم تا 2.5G

محشره! نه؟
راستی! اصلاً بهتون سونی رو پیشنهاد نمیکنم، چون با وجود اینکه کیفیت های بالایی دارن، ولی در مقایسه با هم ترازهای خودشون در مارک های دیگه، به دلیل مارک سونی و وایو که روی اونا خورده شده، باید حداقل 20 تا 30 درصد بیشتر هزینه کنید.
ولی اگر قصدتون از خرید لپ تاپ، پز دادنه و نه چیز دیگه!! بهتره که برین سراغ سونی وایو!!

البته برای پز دادن لپ تاپ های اپل هم واقعاً عالین (البته کیفیتشون که مثال زدنیه، حداقل قیمتشون هم 1.5میلیون به بالاس! ولی آخر کلاسه دیگه!!)

يا

تشکر شده توسط :  sahar
۱۱-۲۸-۱۳۸۸, ۱۱:۵۶ عصر
ارسال: #7
البته من اعتراف می کنم که سونی وایو دارم اما برعکس صحبت شما اصلا برای پز دادن نخریدمش و خیلی هم ازش راضیم.واقعا کیفیتش خوبه و با اینکه کارم هم تخصصی بوده خدا رو شکر تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم.شما هم می تونید امتحان کنید.

۱۱-۲۹-۱۳۸۸, ۱۲:۰۳ صبح
ارسال: #8
(۱۱-۲۸-۱۳۸۸ ۱۱:۵۶ عصر)sahar نوشته شده توسط:  البته من اعتراف می کنم که سونی وایو دارم اما برعکس صحبت شما اصلا برای پز دادن نخریدمش و خیلی هم ازش راضیم.واقعا کیفیتش خوبه و با اینکه کارم هم تخصصی بوده خدا رو شکر تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم.شما هم می تونید امتحان کنید.

من نگفتم که همه کسایی که میخرن واسه پز دادن میخرن... دقت کردین به صحبت های من؟ دلیل من برای عدم پیشنهاد سونی، فقط قیمت بالاترش نسبت به باقی مارک ها بوده...

يا

۱۱-۲۹-۱۳۸۸, ۰۷:۴۶ صبح
ارسال: #9
منم به حرف شما" اعتراض" نکردم به وایو داشتنم" اعتراف" کردم! البته باهاش میشه پز هم داد. اتفاقا بعضی وقتا پز دادنم لازمه، به وِیژه در جمع متخصصین رایانه Tongue در مورد قیمتش هم تا اونجایی که یادمه خیلی هم گرونتر از بقیه نبود.اگر هم گرونتر باشه به دلبل کیفیت سونیه.
اینو هم بگم که من با خوندن نوشته بالا، بیشتر از انتخاب درست مدل لپ تاپم مطمئن شدمRolleyes

۱۱-۲۹-۱۳۸۸, ۱۲:۵۸ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال در ۱۱-۲۹-۱۳۸۸ ۰۱:۰۰ عصر توسط DARYUSH.)
ارسال: #10
Wink RE: راهنمای خرید لپ‌تاپ
من خودم تو تابستون امسال یه لپ تاپ دل خریدم 470 هزار تومن. مدل A840 با یک گیگ رم و هارد 160. پردازنده‌ی سلرون 1.8 ولی Dual Core (راستش تا قبل از خریدن این مدل فکر نمی کردم سلرون هم Dual Core داره) گرافیکش 256 مگه. سیستم عاملش اوبونتو 8.10 بود. 14 اینچ با همه‌ی امکانات DVD-RW - بلوتوث - شبکه و بی سیم - مودم - 1394 - دوتا پورت یو اس بی - مادون قرمز و ... روش ویندوز Se7en پلتفرم 32 بیتی نصب کردم. سرعت کار باهاش حرف نداره. بچه ها بازی‌های مختلفی نصب کردن مثل NFS و راحت بازی می‌کنن. نرم‌افزارهای مختلفی روش نصب شده و همگی به راحتی کار می‌کنن، فتوشاپ فارسی CS3 - ویژوال استودیو 2008 - MSSQL 2008 - آنتی ویروس - آفیس 2007 و برنامه‌های دیگه که همگی به راحتی کار می‌کنن.
خلاصه اینکه ازش خیلی راضیم. هنوز هم مجبور نشدم حافظه‌اش رو ارتقاء بدم چون خیلی روون کارمی‌کنه.

می‌بینید؟ قیمت هم ملاک نیست.

تشکر شده توسط :  mOjtABa , sahar
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش به تالار :