![]()
آخرین ارسال ها
|
| Plugin By Hamed |
| شبکه | |||||||
|
|
|
کتاب الکترونیکی شبیه ساز شبکه Intrudoction to NS-2(network simulator)
|
|
۱۱-۲۶-۱۳۸۸, ۱۲:۱۰ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کتاب الکترونیکی شبیه ساز شبکه Intrudoction to NS-2(network simulator)
سلام خدمت همه.این روزا دنبال کتابای آموزش نرم افزار شبیه سازی شبکه(NS-2) می گشتم به این برخورد کردم.بد نیست شما هم اینو داشته باشین.حالا امروز نه ممکنه فردا به دردتون بخوره.
اگه کسی آموزش این نرم افزار رو رو داره(به صورت فارسی) ممنون میشم که لینکشو بزاره.عجیب نیاز دارم.یا اگه کسی در این مورد اطلاع داره کمکم کنه. کلید زیر رو بزنید و دانلود کنید: |
|||
| تشکر شده توسط : DARYUSH |
|
آگهی
|
|
|
۱۱-۲۶-۱۳۸۸, ۱۲:۳۱ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
جناب صفایی عزیز:
نوشته و عنوان ارسالت رو کمی دستکاری کردم. امیدوارم ناراحت نشده باشی. داریوشنامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندیها | فارسگیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان تصاویر |
|||
|
۱۱-۲۶-۱۳۸۸, ۱۲:۴۴ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
| RE: کتاب الکترونیکی شبیه ساز شبکه Intrudoction to NS-2(network simulator) | |||
|
۱۱-۲۶-۱۳۸۸, ۰۲:۱۳ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: کتاب الکترونیکی شبیه ساز شبکه Intrudoction to NS-2(network simulator)
پیشنهاد میکنم که این مطلب رو بخونید : http://www.forum.persianadmins.com/showt...php?t=4684
و البته فکر کنم یه چیزایی براتون پیدا کردم، میتونید دانلود کنید : عنوان این کتابی رو که براتون گذاشتم هست : کتاب آموزش مفاهیم کاربردی شبكه هاي كامپيوتري و شبيه سازي آنها به همراه آموزش نرم افزار Packet Tracer به زبان فارسی امیدوارم که به دردتون بخوره!! یادم رفته بود بنویسم که رمز فایل فشرده اینه : "www.aghazeh.com" بدون کوتیشن رواق منظر چشم من آشيانه توست
كرم نما و فرود آي كه خانه خانه توست... ميهمان من باشيد در وبلاگ يك مجتبي يا به تيم تجارت الكترونيك يك مجتبي بپيونديد!! |
|||
| تشکر شده توسط : sahar |
|
۱۱-۲۸-۱۳۸۸, ۱۲:۱۸ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آقا دستتون درد نکنه.میزارم دانلود کنه
|
|||
|
۱۱-۲۸-۱۳۸۸, ۱۲:۵۱ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
قابل شما رو نداره، فقط اینجا یه قانون داره... اینجا باید مثبت داد و تشکر کرد (البته اگه مطلب یا جواب به درد بخور بود!!)
رواق منظر چشم من آشيانه توست
كرم نما و فرود آي كه خانه خانه توست... ميهمان من باشيد در وبلاگ يك مجتبي يا به تيم تجارت الكترونيك يك مجتبي بپيونديد!! |
|||
|
« جدید ترین | قدیمی ترین »
|