![]()
آخرین ارسال ها
|
| Plugin By Hamed |
| سیپی یو | |||||||
|
|
|
رونمایی از پردازنده 12 هستهای AMD
|
|
۱-۱۰-۱۳۸۹, ۰۳:۵۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
رونمایی از پردازنده 12 هستهای AMD
به این میگن کولاک عشق من AMD ![]() امروز AMD از آخرین محصول خود برای مقابله با بزرگترین رقیب تجاریاش، یعنی اینتل پردهبرداری کرد. پردازنده Opteron ۶۰۰۰ با چیپهای ۸ و ۱۲ هستهای! این اتفاق دقیقا یک روز بعد از معرفی پردازنده ۸ هسته ای Nehalem EX Xeon اینتل که برای سرورهای ۴ سوکتی طراحی شده است روی داد.
![]() ایسر، دل، اس جی آی، Hewlett-Packard، Cray و Appro تنها تعداد کمی از تولید کنندگانی هستند که از پردازندهای جدید ۸ و ۱۲ هسته ای AMD در محصولات خود استفاده خواهند کرد. این پردازنده ها، از نظر عملکرد ۲ برابر سریع تر از پردازنده های ۶ هسته ای نسل قبلی این شرکت هستند. AMD همچنین در این سری، پهنای باند استفاده از ۴ کانال از حافظه های مجتمع DDR۳ را تا ۲.۵ برابر افزایش داده است. قیمت این پردازنده ها برای سری ۸ هسته ای از ۴۵۵ دلار تا ۷۴۴ دلار و برای سری ۱۲ هسته ای از ۷۴۴ دلار تا ۱۳۸۶ دلار متغیر است.
به نقل از : وبلاگینا رواق منظر چشم من آشيانه توست
كرم نما و فرود آي كه خانه خانه توست... ميهمان من باشيد در وبلاگ يك مجتبي يا به تيم تجارت الكترونيك يك مجتبي بپيونديد!! |
|||
| تشکر شده توسط : DARYUSH , sahar |
|
آگهی
|
|
|
۱-۱۰-۱۳۸۹, ۱۰:۱۵ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: رونمایی از پردازنده 12 هستهای AMD
من همیشه از طرفداران پروپاقرص AMD بودم و بهش ایمان دارم.
داریوشنامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندیها | فارسگیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان تصاویر |
|||
| تشکر شده توسط : mOjtABa , sahar |
|
۱-۱۱-۱۳۸۹, ۱۲:۵۲ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم اصلاً چرا از اینتل بدم میاد!! بنده خدا کاری باهام نکردهها
! ولی AMD رو خیلی دوستش دارم و الحق که تا الان بیشتر از 10 ساله که دارم از AMD استفاده میکنم و هیچ اشکال و ایراد و بدی ازش ندیدم ... الانم که قربونش برم با این پردازنده جدیدش کولاک کرده! فقط قیمتش خیلی بالاس... 1386دلار واسه یه پردازنده؟؟ یک میلیون و چهارصد هزار تومن؟؟![]() ![]() رواق منظر چشم من آشيانه توست
كرم نما و فرود آي كه خانه خانه توست... ميهمان من باشيد در وبلاگ يك مجتبي يا به تيم تجارت الكترونيك يك مجتبي بپيونديد!! |
|||
| تشکر شده توسط : sahar |
|
۱-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۰۱ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اولین بار که کامپیوتر خریدم پردازنده ش AMD بود خیلی خوب بود البته نسبت به اینتل خیلی سریع دمای اون بالا می رفت ولی قدرتش عالی بود.
خدا رحمتش کنه!!! زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست... |
|||
| تشکر شده توسط : mOjtABa , DARYUSH |
|
۱-۱۱-۱۳۸۹, ۱۱:۴۱ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آخرین خبر : .....
باور کردنی نیست. من امروز توی سایت AMD یکی از برندگان قرعه کشی برای این پردازنده شدم که البته یه مادربرد ASUS و 4 گیگابایت رم DDR3 1666 همراهشه. خودشون می گن پردازنده جدیدشون شامل پردازنده گرافیکی GeForce 9800 هم هست.
داریوشنامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندیها | فارسگیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان تصاویر |
|||
| تشکر شده توسط : mOjtABa |
|
۱-۱۱-۱۳۸۹, ۱۲:۳۶ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۱ صبح)DARYUSH نوشته شده توسط: آخرین خبر : ..... قرعهکشی؟ چجوری؟ مگه ایران و کاربان ایرانی تحریم نیستن؟ یه عکسی از اون صفحه که میگین نمیذارین؟ ولی خداییش اگه اینجوری باشه عجب شانسی دارینا!! فقط اینو میدونم که حقتونه!!رواق منظر چشم من آشيانه توست
|||
| تشکر شده توسط : DARYUSH |
|
۱-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۳۰ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱-۱۱-۱۳۸۹ ۱۱:۴۱ صبح)DARYUSH نوشته شده توسط: آخرین خبر : ..... چه خوووووب...مبارک باشه!!احتمالا می خواستن برا نوروز بهتون عیدی بدن!!! ![]()
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست... |
|||
| تشکر شده توسط : DARYUSH |
|
۱-۱۲-۱۳۸۹, ۱۰:۵۴ صبح
ارسال: #8
|
|||
|
|||
![]() د.س. داریوشنامه | حافظ هاست:میزبانی وب | شیرازتبلیغ: درج نیازمندیها | فارسگیگ: فضای رایگان | زونکن: میزبان تصاویر |
|||
| تشکر شده توسط : mOjtABa , sahar |
|
۱-۱۲-۱۳۸۹, ۱۱:۰۶ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
رواق منظر چشم من آشيانه توست
|||
| تشکر شده توسط : sahar |
|
۱-۱۲-۱۳۸۹, ۰۶:۴۱ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
![]() ![]() د.ا.آ ![]()
|